Studiemetoden

Vores studiemetode

Studiemetoden er en metode er baseret på L. Ron Hubbards pædagosike principper og undervisningsmetoder til, hvordan man lærer noget, så man forstår det og kan bruge det. Det handler ikke om, hvad man lærer - metoden kan bruges i alt, man lærer.

Vi lægger stor vægt på, hvorfor man kan have gavn af at lære noget. Det gør vi, fordi formålet med at lære noget, grunden til at man lærer det, er en vigtig drivkraft. Interesserede og glade børn samt unge lærer hurtigere og nemmere.

Når man ved, hvad man kan anvende et emne til, og hvorfor det bør læres, stiger interessen for at lære det som regel - og det gør indlæringen nemmere og sjovere.

Metoden har nogle redskaber til at trænge igennem de stops eller barrierer, der forhindrer eleven i at forstå det, man studerer. Herunder spiller opklaringen af ords faktiske betydninger (definitioner) en stor rolle.

Alle elever gennemgår i skoleårets start et lille kursus i redskaberne til at klare barrierer i indlæring. Kurset hedder Lær at Lære. Desuden gennemgår de alle et lille kursus i kommunikation, der gør det lettere for alle at tale med og respektere de andre. Når kommunikation og forståelse virkelig finder sted, bliver skolegang og omgang med andre altid lettere.

Se filmen på forsiden om studiemetodien. :-)

(Sidst opdateret 31.07.2017)