Indhold:

2. Skolens klasser

3. Skolens rammer

1. Indmeldelse:

Vi modtager løbende nye elever!  Der er SFO-ordning for de yngste elever i 0. - 3. klasse. Da eleverne i stor udstrækning følger personlige (individuelle) programmer sideløbende med undervisningen i klassen, kan indmeldelse ske på et hvilket som helst tidspunkt i skoleåret. Vi har venteliste.

Kontakt os på telefon: 47 50 20 08 eller email: friskolen2008@gmail.com, hvis du og dit barn/dine børn er interesserede i at få flere oplysninger om vores skole.

Skolen modtager tilskud fra staten, som de fleste friskoler, og derudover skal der betales skolepenge.

Skolepengene udgør kr. 1150,- pr. måned.

Der gives søskenderabat på skolepengene. For søskende betaler man kr. 750 pr.måned.

Skolens SFO-ordning koster kr. 800,- pr. barn pr. måned. Frugtordning: 50,- pr. barn pr. måned.

Ved indmeldelse betales kr. 3.000 samt en måneds skolepenge, i alt kr. 4.150. Indmeldelsesgebyret refunderes, hvis eleven forlader skolen inden for prøvetiden.

Der er seks ugers gensidig prøvetid ved enhver ny indmeldelse.

2. Skolens klasser:

Skolen kører de tre grundopdelinger, indslusningen, mellemtrinnet og afslutningsklasserne.

Vi har som målsætning at have små klasser - ikke mere end 18 elever i hver klasse - og undervisningen foregår i lyse lokaler med plads til nogle ekstra arbejdsborde samt håndbøger, ordbøger m.v. for hver klasse.

3. Skolens rammer:

Skolen ligger på Morsøvej 6 i Næstved.

Vi har 7 undervisningslokaler, samt et stort fællesrum og mindre lokaler.

Vi har plads til ca. 90 elever. Selvom vi gerne vil være større og hjælpe endnu flere børn godt på vej, så lægger vi meget stor vægt på at fastholde et tæt forhold mellem lærere og elever.

Vi har en skolegård, bordtennisbord under halvtag, boldbane til basket eller fodbold samt mini have med bålplads.

Vores SFO-ordning har egen pavillion på legepladsen. Her kan børnene lave deres forskellige aktiviteter sammen med SFO-personalet, ligesom børnene i godt vejr kan gå udenfor og lege eller sammen lave opgaver.

Sådan kommer man til skolen:

Offentlig transport: Bybussen 604 fra Næstved station har stoppested tæt ved skolen.